ETZ, Amyyon en overige partners presenteren het unieke maaltijdconcept ‘Eten voor jou’

Home Actueel ETZ, Amyyon en overige partners presenteren het unieke maaltijdconcept ‘Eten voor jou’

ETZ, Amyyon en overige partners presenteren het unieke maaltijdconcept ‘Eten voor jou’

Eten en drinken, bewegen én medicijnen. Samen zorgen ze ervoor dat patiënten sneller herstellen. Om dat waar te maken heeft het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis ‘Eten voor jou’ ontwikkeld, een bijzonder en uniek maaltijdbelevingsconcept. Het ETZ presenteert dit unieke concept op vrijdag 25 oktober 2019.

Amyyon zal hierbij aanwezig zijn en toelichting geven op de betrokkenheid, complete customer-journey en ingaan op de technische en digitale aspecten van ‘Eten voor jou’.

Goed eten en drinken kun je tegenwoordig in de meeste ziekenhuizen. Het unieke van dit concept zit in de combinatie van eten en drinken, bewegen en medicijnen. Patiënten herstellen sneller als eten en drinken op de behandeling worden afgestemd. Daarom zijn wij zo ver dat we rekening houden met de reactie van medicijnen op eten en drinken. En is de nieuwe cultuur ‘eten uit bed’ om beweging te stimuleren. En moeten onze patiënten ook eigen keuzes kunnen maken. Alles om het herstelproces te bevorderen en het verblijf in het ziekenhuis waar en indien mogelijk aangenaam te maken.

Hoe brengen we dit in de praktijk ten uitvoer en op welke manier draagt ‘Eten voor jou’ bij aan het herstel en welbevinden van al onze klinische patiënten. Wat zijn de resultaten? Maar ook: hoe slaagden we erin om onze dromen daadwerkelijk in de praktijk te brengen? Wat is de weg die we bewandelden? En natuurlijk mag een proeverij niet ontbreken. Ervaar het nieuwe concept ‘Eten voor jou’ tijdens dit symposium, proef onze nieuwe gerechten bereid in eigen keuken en ontmoet vakgenoten!

Het symposium bestaat uit een plenair deel en diverse workshops over eten en drinken en beweging, medicijnen, gastvrijheid en opleiding. Na de lunch en proeverij sluiten we rond de klok van 13.30 uur af.

Klik hier voor een aftermovie!