amyyon sidebar menu

AMYYON ICT BEHEER – ONGESTOORD JE WERK DOEN

Solide en stabiele ICT is een voorwaarde om ongestoord te kunnen werken. Computers, netwerk, internet, back-ups, u moet daar niet aan hoeven denken. Maar soms gebeurt het gewoon: een storing! En dan zijn wij, bij Amyyon ICT Beheer, op ons best. Wij lossen ICT-problemen op. Beter nog: we voorkomen problemen. Daar mikken we op. Amyyon ICT Beheer ontzorgt.

WE BOUWEN

Amyyon ICT Beheer zorgt voor een goede en stabiele ICT-basis. Alles blijft soepel functioneren, want alle onderdelen zijn goed op elkaar afgestemd. De hardware, de software, het interne netwerk, het internet.

WE BEHEREN

Simpel gezegd: we monitoren het hele systeem, op afstand of op locatie. Zo wordt een probleem snel opgelost, of getackeld. En niets is zo veranderlijk als ICT, dus we zorgen dat alles up-to-date blijft.

WE BESCHERMEN

Veiligheid voor alles. We zorgen voor een degelijke afscherming van al uw data. Onbevoegden komen er niet bij. Anti-virus is vanzelfsprekend. Het maken van backups automatiseren we, intern en ‘in de cloud’.

ENKELE DIENSTEN VAN AMYYON ICT BEHEER

ADVISERING

Wilt u moderniseren? Meer stabiliteit? Amyyon ICT Beheer brengt uw situatie in kaart en stelt – vaak innovatieve – verbeteringen voor. Soms hebt u genoeg aan goed advies, om daarna zelf uw probleem aan te pakken.
Onderwerpen:

  • Inrichten ICT-infrastructuur, waaronder netwerk, wifi en Internet (xDSL, glasvezel).
  • Informatiebeveiligingsbeleid: organisatorische aspecten van ICT-beveiliging.
  • Wet- en regelgeving – eisen en effecten voor uw ICT en gegevensbeheer; privacy.

VoIP

Bellen via internet – Voice over IP. Een kostenefficiënte telefonie-oplossing met veel voordelen. Amyyon ICT Beheer zorgt voor integratie van uw vaste en mobiele netwerk.

Office365

E-mailen, documenten beheren en samenwerken waar je ook bent. Werken in de cloud dus. En dat volledig veilig.

CALAMITEITEN

Amyyon ICT Beheer komt onmiddellijk in actie. We stellen de diagnose, herstellen waar nodig, en zorgen dat u verder kunt. Daarna doen we voorstellen tot structurele verbetering van uw ICT-configuratie om toekomstige calamiteiten uit te sluiten of voor te zijn. Lapwerk, daar houden wij niet van.

BACK-UP

Geen omkijken meer naar veilige back-ups, het kan. Amyyon ICT Beheer bouwt een sterke configuratie voor interne back-ups. Amyyon Back-up Online biedt extra veiligheid en werkt onmerkbaar op de achtergrond.

Wat kunnen wij voor u doen

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?
TE VEEL OM OP TE NOEMEN …

… dus bel ons: 050 311 56 86, of stuur een bericht.

Meer weten? Download alvast onze infosheet.

Amyyon Infosheet

Wie hebben geprofiteerd van de know-how van Amyyon?
Dhr. Ben Wösten van Geveke Bouw in Eelde

"De verbazingwekkende snelheid waarmee het probleem werd doorzien en de oorzaak werd achterhaald is doorslaggevend geweest in onze keuze. Dit gaf ons zoveel vertrouwen dat wij besloten om met Amyyon in zee te gaan."

Wie maakt gebruik van Amyyon ICT Beheer?
De heer Jansen van Bultena Verreikerverhuur in Groningen

"Om nauwelijks storingen te hebben is wel wat waard…
We hebben een klik met Amyyon, zakelijk maar ook op het persoonlijke vlak. Wij zijn vrij down-to-earth en dat is Amyyon ook. Dat past goed."