Amyyon CRM Web in trek bij gemeenten

Home Nieuws Amyyon CRM Web in trek bij gemeenten

Amyyon CRM Web in trek bij gemeenten

gem zwolle

Amyyon CRM Web in trek bij gemeenten

Gemeente Groningen heeft recent besloten Amyyon CRM Web in te zetten als haar strategische CRM applicatie. Aan het eind van de aanbestedingsprocedure, na een Proof of Concept, viel de keuze definitief op de webversie van Amyyon CRM. Gemeente Groningen neemt de software af in de vorm van een SaaS oplossing. Doorslaggevend waren gebruiksvriendelijkheid, prijs en uitgebreide functionaliteit.

Afgelopen maanden hebben ook de gemeenten Assen en Zwolle besloten Amyyon CRM Web in te zetten. Deze gemeenten hebben veel contacten met bedrijven en zij helpen bedrijven onder meer hun ambities te realiseren. Daarbij is er veelvuldig contact, telefonisch of per mail en soms wordt er een bezoek op locatie afgelegd. De gemeenten zochten een oplossing deze contacten en contactmomenten goed te registreren om zo hun dienstverlening optimaal uit te voeren.

Met Amyyon CRM Web worden de contacten vastgelegd. De gemaakte afspraken worden zorgvuldig geregistreerd en bewaakt. Belangrijke documenten en e-mails worden opgeslagen en automatisch gekoppeld aan contacten of organisaties. Deze werkwijze is ook mogelijk voor projecten, waarbij meerdere organisaties betrokken zijn. Mailingen zijn selectief in te stellen voor specifieke doelgroepen. Een belangrijk onderdeel is de koppeling met het NHR (Basisregistratie Handelsregister). Hierdoor beschikt de gemeente altijd over de meest actuele gegevens van hun klanten, de bedrijven.

Ook voor gemeente Zwolle waren de gebruiksvriendelijkheid en de ruime functionaliteit redenen om voor Amyyon CRM Web te kiezen. Daarnaast speelde een rol dat de geboden zorgvrije SaaS oplossing enorm veel voordelen biedt. Geen eenheidsworst, maar een compleet eigen inrichting met een eigen database. Dat biedt de mogelijkheid om maatwerkwensen door te voeren en Amyyon CRM Web geheel naar eigen wens in te richten.

Foto bol: rawpixel 740371 bij Unsplash
Foto boven tekst: gemeente Zwolle