Amyyon neemt Clark ICT over

Home Nieuws Amyyon neemt Clark ICT over

Amyyon neemt Clark ICT over

Clark_autos2

Zeer verheugd kunnen wij u meedelen dat met ingang van 1 augustus 2016 de activiteiten van Clark ICT door Amyyon zijn overgenomen en worden voortgezet onder de naam Amyyon ICT Beheer. Ook de werknemers van Clark ICT treden in dienst van Amyyon. Amyyon vergroot daarmee haar positie als dienstverlener op het gebied van ICT.

Clark ICT

Clark ICT is een organisatie met bijna 20 jaar ICT ervaring en een grote schare aan vaste klanten, actief in Groningen en omstreken.  Zij levert hardware en software en daarnaast onder meer diensten rond ICT Beheer, zoals systeem-, werkplek- en netwerkbeheer:

  • verkoop van hardware;
  • verkoop van software (zoals Office 365);
  • back-up voorziening;
  • webhosting;
  • VoIP abonnementen;
  • dienstverlening rond installaties, projecten en beheer.

Amyyon

Bij Amyyon was de omvang van dienstverlening voor ICT diensten de afgelopen jaren al flink gegroeid maar door de overname van Clark ICT wordt de afdeling ICT Beheer opnieuw uitgebreid. Ook komt er meer specialistische kennis beschikbaar. Hierdoor kunnen we onze klanten nog meer kwaliteit en continuïteit bieden en onze productportfolio uitbreiden: door onze dealer- en partnerovereenkomsten met de belangrijkste leveranciers kunnen we hardware tegen gunstige condities aanbieden.

We zijn oprecht trots op deze nieuwe ontwikkeling.

Voor vragen of meer informatie over onze dienstverlening kunt u contact opnemen met Amyyon B.V. op telefoonnummer 050 – 311 56 86.