Amyyon staat op de Zorg & ICT Beurs 2019 in Utrecht

Home Nieuws Amyyon staat op de Zorg & ICT Beurs 2019 in Utrecht

Amyyon staat op de Zorg & ICT Beurs 2019 in Utrecht

Amyyon staat op de Zorg & ICT Beurs 2019 in Utrecht

Van 12 t/m 14 maart 2019 staat de Jaarbeurs Utrecht in het teken van de vakbeurs Zorg totaal en Zorg & ICT.

Amyyon is hier aanwezig in hal 11 nummer 11.C065. U bent van harte welkom!

Amyyon Food
Onder het motto ‘Het nieuwe bestellen’ presenteren we:

  • de Service Buddy, de app waarmee de patiënt zelf op tablet of smartphone de bestelling kan plaatsen. Voor eten of drinken, maar ook voor het bestellen van artikelen uit de kiosk of voor het doorgeven van een service verzoek.
  • bestellen van de kaart: nu bestellen en ja hoor, daar komt het al aan. Voor ziekenhuizen die Hospitality hoog in het vaandel dragen.

We tonen ook de module Importeren Productinformatie voor het ophalen van productinformatie rond allergenen, voedingswaarden en ingrediënten van een externe bron.

Met het portal FoodOnline kan uw medewerker bestellingen opnemen en diëten aanpassen. Uit te breiden met een module voor Budgetbeheer.

Amyyon P.O.S.
Afrekenen in zorginstellingen: de maaltijden, de bestellingen in het restaurant, de aankopen in de winkel en de diensten van de kapper en de technische dienst. Allemaal op één factuur. Met een complete kassa (inclusief scanner en bonnenprinter) waar dat nodig is.

En wilt u geen contant geld meer in uw instelling? Dan is de module Smartcards de oplossing.

Amyyon Point of Sale (P.O.S): alles voor betalen.

Amyyon CRM
Onze webapplicatie voor Relatiebeheer biedt voor de Zorg oplossingen voor vrijwilligersbeheer, wachtlijstbeheer en documentbeheer. Alle informatie voor elke medewerker bij de hand!

Naast de mogelijkheid om te registreren kunt u ook acties uitzetten en bewaken. Afspraken vastleggen die u maakt met vrijwilligers, vastleggen van documenten zoals een overeenkomst en de VOG, vastleggen en bewaken acties die later moeten plaatsvinden: het kan op elk device en op elke locatie waar internet aanwezig is. Voor een professioneler beheer.

Meldt u gratis aan via deze link!