Asysco besteedt IT beheer uit aan Amyyon

Home Nieuws Asysco besteedt IT beheer uit aan Amyyon

Asysco besteedt IT beheer uit aan Amyyon

mainframeasysco1

Asysco te Coevorden is een zeer gespecialiseerd IT bedrijf. Zij richt zich op de migratie van de code en data van mission critical legacy systemen op mainframes naar een modern platform door middel van speciale conversie tools en target architectuur die Asysco zelf heeft ontwikkeld.  En het liefst op zo’n manier dat de eindgebruikers van de organisatie er geen verstoring van ondervinden. Bedrijven uit de hele wereld weten Asysco te vinden.

Omdat Asysco bijzonder succesvol is in deze specialistische werkzaamheden heeft Asysco in 2015 het besluit genomen zich volledig te focussen de core business door het beheer van de systemen van Asysco uit te besteden.

Amyyon biedt sinds enige jaren IT Beheer aan. Al bij het eerste contact met Asysco was er een klik. Amyyon heeft het beheer overgenomen en heeft een roadmap gemaakt voor projecten die uitgevoerd moeten worden ter verbetering van het huidige platform.

Amyyon voert het beheer uit volgens een vastgelegd protocol. Voor de projecten worden steeds afzonderlijke projectafspraken gemaakt.

Romke Wijmenga, CTO van Asysco over de samenwerking: ‘Amyyon heeft de routinematige operaties op soepele wijze van ons overgenomen. Daarnaast hadden we ook een aantal inhaalslagen nog te maken op onze infrastructuur waarbij Amyyon de zorgen hiervoor op zich neemt. Dit ontlast ons core team en zorgt daardoor voor nog betere klantgerichte activiteiten. Wij zijn zeer content met  de activiteiten, kennis en resultaten van het Amyyon IT team.’