Module Importeren Productinformatie

Home Nieuws Module Importeren Productinformatie

Module Importeren Productinformatie

allergiefoto2

In 2016 wordt het verplicht om op verpakte gerechten voedingswaarden weer te geven. Maar hoe komt u eigenlijk aan die gegevens? En hoe zorgt u ervoor dat het actueel blijft? De module Importeren Productinformatie maakt het u gemakkelijk.

Vanaf 13 december 2016 moeten alle voedingsproducten die voorverpakt aangeboden worden voorzien zijn van een productinformatie etiket. Daarop staat onder meer de voedingswaarden en een allergenen- en ingrediëntendeclaratie. XL Food en FoodOnline zijn aangepast om deze informatie te registreren, te tonen en/of af te drukken.

Maar hoe zorgt u ervoor dat u over de juiste gegevens beschikt? Er zijn diverse organisaties die dit kunnen aanleveren. PS in foodservice uit Wageningen is zo’n organisatie. Zij zorgen ervoor dat leveranciers deze informatie aanleveren en zij bieden dat organisaties aan die daar behoefte aan hebben.

De module Importeren Productinformatie maakt het mogelijk om zonder extra handelingen over deze informatie te beschikken. Gegevens worden periodiek opgehaald, ingelezen en verwerkt. Op basis van de recepturen worden berekeningen uitgevoerd om de voedingswaarden te bepalen. Hierna zijn deze gegevens beschikbaar voor gebruik: op de bestelsite FoodOnline, op de sticker of op de bandkaart.

De module Importeren Productinformatie: van gegevens halen tot informatie tonen in één geautomatiseerd proces. Dat bespaart u heel wat werk!

Wilt u meer weten? Of heeft u een andere leverancier dan PS in foodservice? We onderzoeken graag voor u de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, we staan u graag te woord!

De module importeren productinformatie is onderdeel van Amyyon Food. Amyyon Food bestaat uit voedingsadministratie software XL Food, de bestelsite FoodOnline en het bestelsysteem voeding Amyyon P.O.S.