Ontdek Amyyon CRM in de zorg: Dé oplossing voor efficiënt relatiebeheer

In de wereld van vandaag, waar tevredenheid centraal staat, is het hebben van een effectief CRM-systeem in de zorg geen luxe, maar een noodzaak. Gelukkig biedt Amyyon CRM de perfecte oplossing voor deze uitdaging. Of je nu een kleine zorginstelling, een groot ziekenhuis, of een organisatie in de acute zorg hebt die op zoek is naar CRM-oplossingen, Amyyon CRM is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en krachtig zorg softwarepakket dat specifiek is ontworpen om jouw relaties te beheren.

Onze kracht ligt niet alleen bij ons gebruiksvriendelijke en flexibele CRM-systeem voor de gezondheidszorg, maar juist bij onze implementatie ervan. We denken samen met jou na over jouw interne communicatie en externe communicatie, en zorgen ervoor dat het CRM-pakket volledig op jouw organisatie en processen is ingericht. Met slimme automatiseringen, een 360 graden beeld van jouw relaties en een standaardisering van jouw interne communicatie helpen wij jouw zorginstelling efficiënter en productiever te laten communiceren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Amyyon voor jouw bedrijf? Vraag geheel vrijblijvend een adviesgesprek met ons aan.

Adviesgesprek aanvragen´╗┐

Waarom kies jij voor een CRM-systeem van Amyyon in de zorg?

  • Jij bent op zoek naar een pragmatische oplossing voor jouw workflow management en standaardisatie van interne en externe communicatie in de zorg;
  • Jij wilt graag een gebruiksvriendelijk en eenvoudig CRM-ziekenhuissysteem, volledig ingericht op jouw bestaande zorgprocessen en workflows;
  • Jij bent niet op zoek naar een standaard “13-in-een-dozijn”-CRM-systeem, maar wilt ook niet de hoofdprijs betalen voor een volledig op maat gemaakte CRM-oplossing in de gezondheidszorg;
  • Jij wilt een proactieve, transparante IT-partner met een hoog servicelevel en één aanspreekpunt voor al jouw IT-gerelateerde vragen in de zorgsector.

Amyyon CRM in de zorg, de CRM-oplossing afgestemd op jouw zorginstelling

Geen enkele zorginstelling is hetzelfde. Processen, workflows, interne communicatie, externe communicatie en voorkeuren verschillen simpelweg per organisatie. Daarom stemmen we jouw CRM-systeem volledig af op jouw zorginstelling. 

Een CRM moet natuurlijk aan verschillende eisen voldoen. Je wilt een centrale relatie database, waar jij en jouw medewerkers gemakkelijk gegevens van professionals, vrijwilligers en andere stakeholders kunnen toevoegen, opvragen en gebruiken. Amyyon CRM in de zorg biedt de mogelijkheid om jouw relatiegegevens op een eenvoudige manier op te slaan. Denk hierbij aan contactgegevens, communicatiegeschiedenis, documenten, voorkeuren en andere relevante gegevens. Of het nu gaat om communicatie per e-mail, telefoon of een ander kanaal: Door deze gegevens op één plaats te verzamelen, krijg je een 360 graden beeld van jouw relaties en kun je jouw interacties beter beheren.

Daarnaast biedt Amyyon CRM ook functionaliteiten voor het beheren van inschrijvingen voor bijvoorbeeld trainingen, dossierbeheer en ticketing. Op die manier kunnen je medewerkers snel en efficiënt vragen en verzoeken afhandelen. Het systeem automatiseert ook workflows, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de responstijd wordt verkort. Bovendien ondersteunt Amyyon CRM zorginstellingen bij het plannen en beheren van taken en agenda's. Je medewerkers kunnen deadlines instellen, herinneringen ontvangen en taken toewijzen aan andere collega’s of specifieke teamleden. Dit helpt je bij het organiseren van werkstromen en zorgt ervoor dat belangrijke taken en afspraken niet over het hoofd worden gezien.

Een ander waardevol aspect van Amyyon CRM in de zorg is de rapportage- en analysefunctionaliteit. Ons CRM-systeem genereert gedetailleerde rapporten over verschillende aspecten van de zorgprocessen, zoals responstijden van activiteiten en ticketstatistieken. Deze inzichten stellen zorginstellingen in staat om de prestaties te meten, zwakke punten te identificeren en verbeteringen door te voeren en kunnen tevens geëxporteerd worden naar een externe BI (Business Intelligence) tool. Amyyon CRM is flexibel en kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw zorginstelling. Het biedt aanpasbare modules en functies, zodat zorginstellingen het systeem kunnen afstemmen op hun unieke zorgprocessen en workflows. 

zwarte balk