Softwel en Amyyon gaan samenwerking aan

Amyyon en Softwel gaan in België samenwerken op het gebied van software rondom voeding.

Softwel is een organisatie die softwareoplossingen levert aan haar leden: zorginstellingen die werkzaam zijn op het gebied van gehandicaptenzorg.

De belangrijkste applicatie van Softwel is MijnOrbis, een uitgebreid ECD. MijnOrbis is ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met de leden. Door deze organisatiestructuur sluit MijnOrbis goed aan bij de wensen en behoeften zoals die in de praktijk worden ervaren.

Wat er ontbreekt in het aanbod van Softwel is een softwareoplossing voor de maaltijdverstrekking. In dit hiaat gaat Amyyon voorzien.

Amyyon Food wordt gebruikt in zorginstellingen en ziekenhuizen voor het ondersteunen van alle processen rondom voeding. Amyyon Food (bestaande uit XL Food en FoodOnline) wordt gebruikt voor het doorgeven van de bestellingen, maar ook voor de ondersteuning van de processen die daarop volgen: het bereiden, het uitleveren en bezorgen van de maaltijden. Ook het factureren wordt ondersteund. Amyyon Food zal worden geïntegreerd met MijnOrbis met standaard koppelingen, zodat registratie slechts eenmaal plaats vindt.

Een sterk punt van Amyyon Food is de zeer uitgebreide inrichtingsmogelijkheden waardoor elk voedingsconcept kan worden ondersteund. Veel leden van Softwel gaan gebruik maken van de mogelijkheid tot een automatische keuze generatie, waarmee met diëten en wensen rekening wordt gehouden. Enkele andere leden zullen gebruik gaan maken van de mogelijkheid om de cliënt meerdere gerechten aan te bieden waaruit gekozen kan worden.

Het is mogelijk om met eetgroepen, alternatieve locaties en aan- en afwezigheid te werken. Ook om instructies met betrekking tot eetstoringen te registreren.

Met Amyyon Food wordt er veel bespaard op administratieve werkzaamheden en worden fouten in dit complexe proces drastisch gereduceerd.

De samenwerking is al gestart. Op dit moment wordt de 4e implementatie uitgevoerd.

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen met

Voor meer informatie over Softwel klik hier.